Fotodage 2020 udstilling

Hej

Så nærmer tiden sig for Fotodage 2020, der i år er kortet ned til 14 dage og finder sted fra 2 til 17 maj og fotomøde på Medieskolen er den 16. maj fra kl. 10-14

Planen er klubben laver 2 arrangementer tirsdag den 5. og 12. maj, men mere om det senere.
Jeg synes også vi skal bakke op om fotomødet og Daniel Hoffman fra Medieskolen har spurgt om vi vil deltage, så har i nogle forslag, er de meget velkommen. Selv tænker jeg vi kan stille dråbemaskinen op og vise hvordan disse billeder tages.

Vores udstilling bliver samme sted som vi plejer i lokale 3 på biblioteket og denne gang er der tænkt nye tanker. Som nævnt til juleafslutningen prøver vi at lave tre udstillinger med hver sit tema. ”Naturens dyr” med Jette som tovholder, ”Lysmaling” med Kirsten som tovholder og ”Splash art” (af mangel på et dansk ord) med mig som tovholder.

De af jer der har lyst, kan melde jer til en gruppe og opgaven er så, at gruppen skal levere 15 billeder til udstillingen samt lave en fotobog med de billeder der ikke slap gennem nåleøjet og meget gerne med nogle stemnings billeder også.
De tre tovholdere holder et oplæg for gruppen den 28/1 og sammen finder i ud af hvordan i vil løse opgaven. Evt. nogle fælles fototure, eller selvstændig arbejde, eller noget helt tredje. Men som grundregel kan det siges at dyrefoto kræver et zoomobjektiv, lysmaling et stativ og splash minimum en trådløs blitz.

Alt dette er ganske frivilligt og det forventes ikke at alle har lyst til at udstille jeres billeder, men jeg håber i vil tage godt imod denne idé.

I vores Facebookgruppe er det muligt at tilmelde sig en af de tre grupper og ellers er i velkommen til at sende en mail til post@tommysfoto.dk eller skriv/ring på tlf. 22 36 88 49 hurtigst muligt.

 

Mvh
Tommy

 

Dette indlæg blev udgivet i Det sker i klubben. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar